SE VORES - REFERENCER

Her kan du se nogle af vores referencer og udførte projekter, som vi har lavet for nogle af vores mange tilfredse kunder.

Måske får du inspiration til dit eget projekt?

3-trins high class polering & Coating

Abarth 595 competinione
Bilen har fået en 3 trins high class polering, som virkelig har fået den flotte sorte metallic lak til virkelig at være fremtræden.
Efter polering er alt lak, plast, trim og lygter blevet beskyttet med danske Nordic Car Care’s flagskib. Nordic Crystal Pro+ 
Coatingen gør, at lakken nu ligner glas, og bilen i mange år frem vil være super nem at vaske og vedligeholde. Coatingen er permanent ved korrekt vedligeholdelse.

coating med Danske Nordic Car Care

Audi A6 avant V6 TDI 214 HK

Kunden ønskede, at det skulle være nemt at vaske og holde sin bil pæn uden at køre i vaskehal, så han havde fået anbefalet at få poleret og coatet sin bil hos Highclass Bilpleje Skælskør af sin bror.

Coatingen er med til at bilen ligner “glas” og vil være ekstremt nem at vaske og holde pæn. Derudover er den permanent og holder bilens levetid ved korrekt vedligeholdelse.

større skrammer og syreskader på bilen

Volkswagen passat 2.0 TDI BlueMotion

Bilen havde nogle større skrammer og syreskader som vi selvfølgelig har taget hånd om og gjort bilen pæn igen. Bilen har de fleste steder fået en 2 trins polering, nogen steder 3 trin, for at komme de helt voldsomme skrammer til livs.

Nordic Car Care 's flagskib Nordic Crystal pro+

Audi Q7 TDK Quattro

Hver gang er det en fantastisk oplevelse at coate en bil med danske Nordic Car Care ‘s flagskib Nordic Crystal Pro+. 

Kunden ville af med vaskeridser og syrer skader, samt have en coating, der kunne hjælpe med at gøre den nem at holde ren.
Det tog lidt overhånd og det endte med en highclass 3 trins polering for at få det allerbedste frem i den virkelige flotte lak.

KONTAKT OS

Vi står klar til at hjælpe dig med rengøring, bilpolering, pleje, coating eller lignende af din bil.

Kontakt os i dag og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.